Els joves de Castelló es reuneixen per millorar el seu futur a Castellfort

Comparteixen experiències i elaboren propostes de millora

Castellfort ha sigut la seu de la última reunió del Plan Corresponsals Nord realitzada per la joventut de les Mancomunitats Els Ports i de l’Alt Maestrat amb els i les joves de la zona d’Alcalà-Alcossebre. A la localitat es van elaborar propostes de millora per al futur de la joventut de l’interior de la província de Castelló. Alhora, es van compartir experiències per enriquir la jornada.

La Plaça Major de Castellfort va servir per jugar a jocs d’equips que serveixen per teixir i enfortir les relacions entre joves de diferents zones. A més, es van reprendre temes i propostes pendents de les últimes reunions celebrades. El programa Corresponsals Nord se centra en la informació i la dinamització per a fomentar la participació juvenil amb un rol protagonista i actiu en la agenda d’oci i cultural dels pobles i comarques.

Directe