Un total de 21 productes de ‘Castelló Ruta de Sabor’ participen en la fira ‘Mediterránea Gastrónoma’

Entre ells les Croquellanas de Morella o la trufa de la Pobla de Benifassà

Un total de 21 productes de la marca ‘Castelló Ruta de Sabor’ participen en la fira ‘Mediterránea Gastrónoma’ que ha arrancat aquest dilluns en Fira València, i que és un dels esdeveniments gastronòmics més destacats del sector en el qual es donen cita grans cuiners, productors, distribuïdors, petits comerciants i artesans.

La diputada provincial de Turisme, Virginia Martí, ha visitat els expositors que representen a la província de Castelló i ha reafirmat “l’absolut suport” de la institució provincial al turisme gastronòmic. “A la província de Castelló tenim uns productes de gran qualitat i des de la diputació continuarem treballant per potenciar la nostra marca pròpia ‘Castelló Ruta de Sabor’, perquè ens done més visibilitat allà on anem”.

Martí ha agraït a les marques la “labor contínua” que fan per a “oferir al consumidor els productes de millor qualitat” i “l’esforç” per “posar en valor i difondre la nostra riquesa gastronòmica fora de les nostres fronteres”.

En aquest sentit, la diputada de Turisme considera “molt necessària” la presència de la gastronomia en Fira València “perquè és un aparador com pocs hi ha per a mostrar els nostres productes, la seua qualitat i la seua varietat a un gran nombre de professionals de la restauració, l’hostaleria i la restauració”.

Les empreses adherides a ‘Castelló Ruta de Sabor’ que estan presents en ‘Mediterránea Gastrònoma’ són: AOVE en verde (Segorbe), Artesano Gil (Altura), Mos de Bresca (Llucena), Licor Nelet (Vila-real), La Tosquilla (Nules), Bodegas y Viñedos Barón d’Alba (les Useres), Fruits de la Terra la Trufa (la Pobla de Benifassà), Licores artesanos de Burriana (Borriana), Magistratus Mermeladas (Castelló), Croquellanas (Morella), Tomata de Penjar d’Alcalà (Alcalà de Xivert), Distribuciones y Exclusivas TPM SL (Castelló), Roques Negres (les Useres), Pobillecològics (Càlig-Traiguera), Radix Nostras (Sant Jordi), Melmelades artesanes la Posteta (Figueroles), Bodegas Mas de Rander (Bellnoc), La Cabanenca (Borriana), Finas Horneados (Borriana), Bodega Flors (les Useres), Quesería Tot de Poble (les Coves de Vinromà).

Directe