Turisme fa entrega dels premis a les millors propostes de Vinaròs de Tapa en Tapa

The Royal Bar & Bistro aconsegueix per segon any consecutiu el primer premi segons les valoracions dels comensals

La Regidoria de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic ha fet entrega dels premis a les millors creacions de les jornades gastronòmiques de Vinaròs de Tapa en Tapa. Recordem que el concurs s’ha realitzat amb les valoracions dels comensals, que almenys, han degustat sis de les propostes elaborades pels establiments. En total han participat 26 bars, cafeteries i restaurants, que una vegada més han sorprés amb unes tapes innovadores i creatives, amb el millor producte de proximitat.

El primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat i d’Interés Turístic, Mac Albella, comentava que “una vegada més s’ha registrat una resposta massiva per part dels veïns i visitants que, durant Vinaròs de Tapa en Tapa, han pogut gaudir de les propostes dels cuiners.” Així mateix, agraïa la participació dels 26 establiments per fer possible una vegada més la celebració d’aquesta iniciativa que sobretot vol ajudar a promocionar el sector de la restauració.

Pel que fa als guardons, el primer premi ha sigut per a l’establiment The Royal Bar & Bistro amb cansalada a baixa cocció amb parmentier de patata i api, crema de carlota i papaia i semiglacejat de verdura al forn. El segon premi ha sigut per a l’establiment El Poal per la proposta polp a la brasa a l’estil Poal, mentre que en tercera posició ha hagut un empat entre La Bodegueta amb Regañá amb sardinetes amb oli OVE d’El Menú i pesto de verdures, i Mesón La Vero amb cruixent de formatge brie amb fruita seca i cereals sobre ceba caramel·litzada i ruca.

L’alcalde, Guillem Alsina, felicitava als guardonats i destacava que “Vinaròs de Tapa en Tapa és una bona oportunitat per allargar la temporada turística, a més de ser un aparador per a gaudir de l’excel·lent gastronomia que ofereix el municipi”.

Regals per al
jurat popular

D’altra banda, també es va fer l’entrega de regals per a les persones que han participat com a jurat popular, amb la degustació d’almenys sis tapes. Els afortunats han aconseguit 20 lots de marxandatge de Vinaròs i vuit experiències gastronòmiques de Saborea Vinaròs. Aquestes són Pescaturisme, visita i degustació a un Celler, visita a una explotació de tòfones i bolets i visita a un camp de taronges i degustació de les mateixes.

Directe