Mar Blava torna a guanyar el Concurs Gastronòmic del Polp a Caduf i Peix de Llotja

El jurat estava format per Avelino Ramón, xef del restaurant Daluan de Morella, i Marc Martorell, de Gaudir

La segona edició del Concurs Gastronòmic del Polp a Caduf i Peix de Llotja ja té guanyador. Es tracta del restaurant Mar Blava de Benicarló, que ha aconseguit el primer premi amb una elaboració de polp a la brasa amb ou i coliflor. El seu autor, el xef Carlos Miralles Vericat, s’endú aquest reconeixement per segon any consecutiu.

El segon premi va recaure en el Hogar del Pescador i el tercer va ser per al Parador de Turisme. En total, van participar 7 restaurants (Rayfe, Montaditos de Can Bolo, Trangol, Hogar del Pescador, Mar Blava, Parador i La Mar de Bo), amb elaboracions molt diferents, totes ells amb el polp i el peix com a protagonistes.

L’encarregat de valorar les propostes va ser un jurat de luxe format per Avelino Ramón, xef del restaurant Daluan de Morella i Marc Martorell, membre de l’equip de Gaudir Restaurant d’Alcossebre.

Directe