Ilde Añó, alcaldable socialista a Benicarló

Ho ha confirmat en una entrevista a Ser Maestrat

Ilde Añó, alcaldable socialista a Benicarló
Añó presentant la candidatura a primàries

L’actual primer tinent alcalde de l’Ajuntament de Benicarló, Ilde Añó ha confirmat en una entrevista a Ser Maestrat que es presenta a les primàries del PSPV per a ser candidat a l’alcaldia. Segons ha pogut saber SER Maestrat en una última hora, Año, ara per ara seria ja candidat a l’alcaldia a falta de ratificació del Comitè Electoral donat que no hi ha altre aspirant dins del partit socialista.

Añó ha assenyalat que malgrat els rumors ha esperat que l’alcaldessa Xaro Miralles es manifestés si volia optar a la reelecció o renunciava a continuar. Després de fer-ho públic el divendres i conforme als terminis que estableix el procés d’elecció de candidats en el PSPV-PSOE, Ilde Añó ha confirmat la seu candidatura.

L’objectiu prioritari per a Añó si arriba a l’alcaldía és construir una Sala multiús de gran capacitat, per a cobrir les necessitats d’entitats i municipals. “Espero comptar primer amb la confiança de la militància, per aconseguir després la de la ciutadania”, ha destacat a les xarxes socials.

Directe