L’alcaldessa de Benicarló Xaro Miralles anuncia que no es presentarà a la reelecció

La seua renúncia es deu a motius "simplement personals", renunciant per tant a cap altre càrrec

L'alcaldessa, en una imatge d'arxiu

L’Alcaldessa de Benicarló Xaro Miralles anuncia que no es presentarà a la reelecció. Quan finalitze el seu mandat abandonarà la vida política segons va anunciar ahir a la tarda quan va comparèixer acompanyada del secretari general del PSPV-PSOE, Carlos Flos.

L’anunci es va produir unes hores després que el fins ahir regidor socialista Román Sánchez informés que havia presentat la seva dimissió a través de les xarxes socials en un escrit crític amb l’alcaldessa, amb la qual havia tingut fortes discrepàncies des de fa mesos.

Xaro Miralles, que ja havia apuntat la seva intenció de deixar-ho aquesta mateixa setmana en els micròfons de la Ser, deixa clar que els motius de la seva renúncia a repetir són “simplement personals” fent èmfasis en el fet que no té intenció de presentar-se a cap altre càrrec.

Miralles tallava les possibles especulacions que podria anar en les llistes autonòmiques o nacionals. L’alcaldessa de Benicarló va assenyalar que exercirà com a tal fins a l’últim dia i després continuarà vinculada a la política com una militant més.

Xaro Miralles va voler expressar el seu agraïment a alguns companys del seu partit com Enrique Escuder, ex alcalde, que li va donar l’oportunitat d’entrar en política, a Pepe Sánchez que va estar també com a portaveu municipal o als regidors que van compartir bancada en l’oposició així com als regidors que han compartit el govern en les dues últimes legislatures.

Pel que respecta al futur candidat l’alcaldia, Miralles va assenyalar que l’únic que ha mostrat interès a presentar-se és Ilde Añó, actual regidor de Policia, Governació i Brigada d’Obres. Des de fa molt temps el seu nom sona com a possible successor en cas que l’actual alcaldessa decidís no presentar-se. No obstant això caldrà esperar que l’agrupació local socialista posi en marxa els mecanismes interns d’elecció de candidat per a saber si hi ha algun altre aspirant.

Directe