Tres dies de dol oficial per l’accident mortal a l’N-232

L’ajuntament de Morella mostra el seu condol amb els familiars de les víctimes, entre elles, una xiqueta de la ciutat

L’ajuntament de Morella, com a testimoniatge del dolor de la ciutat per la mort d’una xiqueta, veïna de la població, en el tràgic accident ocorregut ahir en l’N-232 al terme municipal de Xert, declara tres dies de dol oficial durant els 26, 27 i 28 de juliol.

També vol mostrar el seu condol i solidaritat d’este consistori, i en nom de tot el poble, als seus familiars. Així, durant els tres dies de dol, queden suspesos tots els actes públics municipals de Morella.

D’aquesta manera, i segons han fet públic en un comunicat a les xarxes socials, el curs i festival de Música Medieval i renaixentista Early Music Morella vol mostrar “el seu condol i solidaritat amb els familiars de les víctimes i la mort d’una xiqueta de Morella en l’accident a la N-232, ocurregut el 25 de juliol. Com a testimoni de dolor se suma, amb tot el poble de Morella, a la declaració de tres dies de dol oficial durant els 26, 27 i 28 de juliol, cancel·lant totes les activitats públiques previstes, que es realitzaran a porta tancada”.

Els quatre ferits
continuen hospitalitzats

A l’Hospital comarcal de Vinaròs romanen ingressades dues persones: un home, de 43 anys amb pronòstic reservat, i una xiqueta de 7 anys, ingressada en observació.

Per la seua part, a l’Hospital General de Castelló estan ingressades altres dues persones: una dona de 74 anys, ingressada a l’UCI amb pronòstic reservat i una altra dona, de 41 anys, també a l’UCI amb pronòstic reservat.

Directe