Dos morts i quatre ferits en un accident de tràfic a Xert

La col·lisió entre dos vehicles s'ha produït al kilòmetre 30 de l'N-232

Dos morts i quatre ferits en un accident de tràfic a Xert
Foto: @bombersdipcas

Dues persones han mort i altres quatre han resultat ferides de diversa gravetat en un accident de trànsit a l’N-232 en el que han hagut d’intervindre els bombers per tal d’excarcerar els cossos dels ocupants.

La col·lisió ha tingut lloc vora les 19:30 de la vesprada al quilòmetre 30 de la nacional. Com a conseqüència del sinistre, s’han produït importants retencions de vehicles en la carretera a darreres hores de la vesprada de dilluns.

Les morts són de dues dones, una de 69 anys, i una xiqueta de tan sols 10 anys. Els ferits són un home de 43 anys, una dona de 74 anys i una altra xiqueta de 7 anys, que van ser traslladats a l’hospital Comarcal de Vinaròs. Una dona de 41 anys va ser evacuada a l’hospital General Universitari de Castelló. Tots els ferits en l’accident presentaven politraumatismes.

Directe