L’Early Music tindrà dos concerts a la llum dels ciris

El 22 i 23 de juliol, la Porta dels Apòstols acollirà aquest nou format d’actuacions

Early Music Morella arriba a la seua XI edició, la qual tindrà lloc des del 22 fins al 28 de juliol, amb nous formats per a submergir la ciutat a l’Edat Mitjana. Així, la Porta dels Apòstols de la Basílica Arxiprestal de Santa Maria la Major acollirà concerts a la llum dels ciris durant el divendres 22 i el dissabte 23 a les 22.30 hores.

El primer serà Mediterrànea a càrrec de Capella de Ministers, Carles Magraner, Elia Casanova i Pino de Vittorio. El segon, El collar de la paloma, l’oferiran Capella de Ministeris i Carles Magraner. Aquestos concerts complementen els espais habituals d’Early Music Morella amb uns concerts en l’exterior que es preveuen espectaculars. Cal explicar que, tota la programació i les entrades als diferents concerts del festival estan disponibles a través de la web de Cultural Comes.

La regidora de Cultura, Rocío Querol, ha destacat que “després de les 10 edicions que ja hem viscut d’Early Music Morella, aquest festival continua reinventant-se i oferint nous formats i espectacles per a disfrutar de la música antiga junt amb el nostre patrimoni històric”. L’edil ha explicat que “enguany hi haurà dos concerts a la plaça de l’església, de nit i a la llum de les veles, entre l’ampla programació que ompli aquest festival amb música medieval i renaixentista en els principals monuments de la ciutat”. Finalment, ha volgut “animar a totes i tots a participar en tots els concerts d’aquesta edició i, en especial, d’aquestos nous a la llum de les veles”.

Cal recordar que Early Music Morella és un curs i festival de música medieval i renaixentista, per la qual cosa, durant els dies que transcorre, alumnat i professorat utilitzen també els diferents espais de la ciutat. A més, es tracta d’una acadèmia amb prestigi internacional que fa arribar a Morella músics i músiques d’arreu d’Europa.

Directe