Reconeixement internacional per a l’Early Music Morella

L'Associació de Festivals Europeus li ha concedit el Segell Europeu de Qualitat 2019-2020

El director del festival, Carles Magraner, impartint una classe, en una imatge d'arxiu

L’Early Music Morella ha estat reconegut pel segell Europeu de Qualitat 2019–2020, per l’Associació de Festivals Europeus. Aquest és un reconeixement a projectes compromesos amb les arts, la participació de la comunitat i l’apertura internacional.

D’aquesta manera, es posa en valor aquest festival de Música Medieval i Renaixentista de Morella, que formarà part de les campanyes de promoció internacional, tindrà major visibilitat en internet i podrà participar en l’encontre anual de festivals que organitza l’associació amb l’objectiu d’intercanviar idees, descobrir i adoptar noves iniciatives que beneficien al festival i al seu context.

Un festival marcat
al calendari cultural morellà

L’Early Music Morella és ja un festival marcat al calendari cultural de la ciutat per totes les activitats que es realitzen durant el mes de juliol. Així, aquest esdeveniment suposa un gran nombre de visitants a Morella entre el professorat i l’alumnat de l’acadèmia, així com una àmplia oferta cultural de concerts oberts al públic.

Es tracta d’una acadèmia de formació excel·lent i referent a Europa que aprofita els emplaçaments medievals de la ciutat combinada amb la música i instruments de l’època.

Early Music Morella és un dels cursos especialitzats de música antiga més destacats d’Europa el qual es combina la música culta i la tradicional abordada des de la perspectiva de la música històrica com a segell i tret distintiu.

Un reportatge de l’edició 2017 de l’Early Music del programa País KM0

L’Early Music Morella està obert a tots els públics i pretén suplir la carència d’estudis i investigació i abraça repertoris diversos que inunden la capital dels Ports i potencien un enclavament històric i de mescla cultural amb una notable activitat turística.

Directe