La Iglesuela celebra la festa de San Cristóbal

Una festa de retrobament i tradició

El 2 de juliol, els veïns i veïnes de la Iglesuela del Cid, així com els visitants forans, han assistit a la festa de San Cristobal, una festa de retrobament i tradició.

El dia del sant va començar amb una processó en l’Ermita del Cid, seguida d’una Missa en el seu honor. El moment àlgid de germanor durant la festa va ser el menjar popular que es va fer a casa Amanda i la posterior exhibició taurina de vaques de Germán Vidal. A més, a la nit, es va realitzar una discomòbil a càrrec de DML.

El dia de San Cristóbal ha estat sempre un dia marcat en el calendari de tots els veïns de La Iglesuela gràcies a la seva capacitat per reunir tant veïns com a visitants de diferents edats al poble i poder gaudir de la festa tots junts.

Directe