Cantavella obri les portes de la piscina municipal

L'horari serà de 11h a 20h i de dilluns a diumenge

La piscina municipal de Cantavieja ja ha obert les seues portes per a tots els veïns i veïnes que vulguen refrescar-se de la calor estiuenca, jugar o descansar en les instal·lacions. L’horari d’obertura al llarg de l’estiu serà de 11h a 20h i de dilluns a diumenge.

Així doncs, els menors de 5 anys tindran l’entrada gratuïta, mentre que xiquets i xiquetes fins a 14 anys pagaran 2’50 euros cada vegada que accedisquen al recinte. A partir d’aqueixa edat, la tarifa puja a 3 euros.

D’altra banda, el veïnat té l’opció d’obtindre un abonament vàlid per a tot l’estiu. El preu fins als 14 anys és de 25 euros i per a majors de 14 ascendeix a 40 euros. Així doncs, les famílies nombroses tindran un 20% de descompte en la compra del seu abonament. Cantavieja ja gaudeix de l’estiu amb un servei bàsic per a combatre les temperatures.

Directe