La Comarca del Maestrazgo presenta el cartell del XIII Sal de Casa

Des del dissabte 25 de juny fins al diumenge 21 d'agost Mirambell o Cantavella acolliran activitats

L’àrea de cultura de la Comarca del Maestrazgo ha organitzat la tretzena edició del projecte cultural “Sal de Casa”, amb un programa que trasllada diferents arts escèniques a cada poble que conforma la comarca. Teatre, animació, màgia o música són alguns dels espectacles preparats en aquesta edició.

Així doncs, s’han programat fins a vuit cites al llarg de l’estiu. Des del dissabte 25 de juny fins al diumenge 21 d’agost, les localitats de Mirambel, Cantavieja, Miravete de la Sierra, Fortanete, Dos Torres de Mercader, Bordó, Villarluengo i Ladruñán s’engalanaran cada dia per a albergar un espectacle teatral.

Començant per Mirambel el dia 25 de juny, on a les 22.30h actuarà el teatre d’ombres ‘Contes de poques llums’. L’única cita de juliol serà en Cantavieja el dia 24 de juliol amb l’obra ‘White bottom’ de Ramiro Vergaz.

El mes d’agost serà el que més esdeveniments aglutine, amb un total de sis repartits entre els dies 10, 11, 12, 17, 18 i 21.

Aquest projecte naix amb la idea de donar suport a la programació cultural de cada localitat, amb més esdeveniments que completen una agenda variada i estimulant per al veïnat. A més, tracta d’oferir més oci i eixides culturals al turisme que visita la zona, i repercutir en l’economia local.

La programació per diferents pobles convida a eixir i gaudir d’altres localitats als veïns i veïnes de la Comarca en les nits fresques del Maestrazgo.

Directe