La morellana Pilar Dolz serà reconeguda a la gala del Día de la Província

Amb la distinció al mèrit artístic per la seua trajectòria de més de 40 anys com a gravadora

La morellana Pilar Dolz serà una de les guardonades amb les distincions del Día de la Província el proper 14 de maig a la gala organitzada per la Diputació de Castelló que també commemorarà el 200 aniversari de la institució.

Pilar Dolz és una de les artistes més destacades en l’art del gravat, la litografia, l’estampat i la serigrafia, inspirant-se en Morella i la comarca dels Ports per a les seues creacions durant la seua trajectòria que abarca més de 40 anys de carrera.

En la gala que es celebrarà al Teatre Principal de Castelló s’entregaran les distincions del Día de la Província on, a més de l’artista morellana, també es premiarà al CE Castelló amb l’Alta Distinció per la celebració del seu centenari, a Creu Roja pel mèrit solidari, a Sebastián Mora en el mèrit esportiu i a Dolores Corella en el mèrit innovador.

Per a celebrar aquest Dia de la Província la Diputació de Castelló ha desvelat una imatge promocional creada pel dissenyador Ibán Ramón, un cartell que adapta de forma contemporània de la silueta de l’arquer de la Valltorta.

Directe