Alba Tejera viatja fins la frontera amb Polònia per recollir refugiats

La cinctorrana explica com podem ajudar al país envaït per Putin

Les ONG que estan treballant per ajudar als milions de refugiats que ja ha provocat la guerra derivada de la invasió russa de Putin a Ucraïna, demanen que l’esforç i la voluntat dels ciutadans per ajudar es centre en la donació econòmica.

Un cop passada ja la recollida de material sanitari o de roba i demés ja es demana que siguen aportacions econòmiques i que no es vaja a recollir refugiats fins Polònia i les fronteres Ucraïneses pel perill que això comporta. Així ho explica la cinctorrana Alba Tejera que ha viatjat amb una ONG en autobús per portar ucraïnesos fins Espanya.

Les ONG amb les que participa Tejera expliquen com a més de la seguretat per a ciutadans espanyols, també és millor per als refugiats poder vindre amb un grup gran on es puguen ajudar entre ells.

Concentració en solidaritat
amb Ucraïna

Així ho va explicar a través d’un vídeo per als morellans que s’havien concentrat aquest divendres una vegada més per dir no a la guerra de Putin.

Rhamsés Ripollés és l’alcalde de Morella

I així es va explicar Rhamsés Ripollés recalcant la importància del periodisme en els conflictes. Exposava també la forma d’ajudar i preparar el poble i la comarca dels Ports en poder ajudar als refugiats si finalment arriben fins ací fugint de les bombes de Putin.

Directe