La carxofa de Benicarló, a l’Estació de Nord de València

És una obra dels artistes Fernando Foix i José Ávila

L’Ajuntament de Benicarló continua promocionant la Festa de la Carxofa i el seu producte estrella. A partir d’avui i fins al 6 de març, una de les carxofes artístiques que decoren els carrers de Benicarló durant tot l’any s’ha traslladat a l’Estació del Nord de València, per on passen cada matí milers de viatgers.

La presència d’aquesta carxofa, obra dels artistes Fernando Foix i José Ávila, servirà per a donar a conéixer els actes centrals de la Festa, que tindran lloc el cap de setmana del 26 i 27 de febrer. Acompanyant a la carxofa, s’ha instal·lat una mostra de fotografies, obra de José María Martín.

La Brigada d’Obres i Serveis ha estat l’encarregada d’instal·lar la carxofa artística al vestíbul de l’Estació del Nord.

Directe