39 estands participaran en la Fira de Productes Gastronòmics i de Proximitat

La cita s’emmarca en la XXIX Festa de la Carxofa

Un any més, els productes de proximitat tindran el seu protagonisme en el marc de la Festa de la Carxofa de Benicarló. Els dies 26 i 27 de febrer productors, distribuïdors i artesans es reuniran a Benicarló per a celebrar la Fira de Productes Gastronòmics i de Proximitat, una iniciativa que va començar com una porta oberta per als productors locals i que s’ha convertit en una cita obligada per a empreses de tot el territori.

Enguany seran 39 els estands que hi participaran, majoritàriament empreses alimentàries dels sectors de les fruites i verdures, olis, vins, formatges, torrons, melmelades, mels, licors, carns i embotits o cerveses. A més, també hi haurà 6 estands d’artesanía.

La Fira s’ubicarà als carrers de Joan Carles I i de Sant Joan. L’horari serà dissabte de 10.00 a 21.00 hores i diumenge de 10.00 a 14.00 hores.

Directe