Rosa Mari Marzal serà la persona homenatjada en la XXIX Festa de la Carxofa

L’agricultora benicarlanda és filla i neta de llauradors i dedica la seua vida a gestionar les terres de la família

Rosa Mari Marzal serà la persona homenatjada en la XXIX Festa de la Carxofa

La XXIX Festa de la Carxofa retrà homenatge a l’agricultora Rosa Mari Marzal Foix. Així ho ha desvetllat la regidora d’Agricultura, Inma Díaz, que ha destacat que Rosa Mari Marzal «representa a la perfecció el paper fonamental que les dones benicarlandes han desenvolupat al camp al llarg de les últimes generacions».

«La presència de dones —ha recordat la regidora— és un dels trets que ens identifica com a sector primari, i el fet d’atorgar-li a una dona aquest reconeixement és un pas més en favor de la igualtat en un sector tradicionalment liderat pels homes».

Rosa Mari Marzal és una dona jove, llauradora, filla i neta de llauradors, que dirigeix les seues terres i les de la seua família. És un exemple de persona que viu plenament la dedicació al camp i un referent com a dona que, com tantes altres, ha hagut de conciliar la vida laboral i la vida familiar en un àmbit on el treball de la dona ha estat escassament reconegut.

Rosa Mari Marzal rebrà el reconeixement de l’Ajuntament en el sopar de gala que es durà a terme el proper 28 de gener en el marc de la XXIX Festa de la Carxofa.

Directe