La Policia Local celebra el patró homenatjant als bombers de l’esfondrament

S'ha lliurat una placa commemorativa al Parc de Bombers del Baix Maestrat

La Policia Local de Peníscola ha celebrat la festivitat del seu patró, San Miguel Arcàngel, amb una missa en el ermitorio de la Patrona de la ciutat, la Verge de Ermitana.

Els agents del cos local de policíaque han participat de la celebració, han format en la plaça d’accés al ermitori per a la salutació oficial que ha protagonitzat l’alcalde, Andrés Martínez, i el Cap de la PolicíaLocal, Antonio Morejón, prèviament a l’ofici religiós.

Durant l’acte s’ha retut homenatge al col·lectiu de bombers que va treballar incansablement en les tasques de rescat després de l’ensulsiada de l’edifici succeït aquest estiu en la localitat. En representació del col·lectiu, s’ha fet lliurament al Parc de Bombers del Baix Maestrat d’una placa commemorativa en agraïment pel servei prestat a la població i la seva col·laboració amb la Policia Local.

L’alcalde ha destacat la important tasca dels agents i agraït la seva implicació en el seu treball, així com al col·lectiu de bombers, en un any més que difícil.

Directe