Es vacuna amb la tercera dosi a les residències dels Ports

Sanitat apunta a un cas actiu de coronavirus a Morella i Castellfort i dos a Forcall

Es vacuna amb la tercera dosi a les residències dels Ports

La comarca dels Ports ja està vacunant contra el coronavirus als majors en els residències de la tercera edat, dimecres ho feia Vilafranca i dijous els ha tocat el torna als majors de la Sant Joan Baptista de Morella i, també al centre de Forcall.

D’aquesta manera, es continua en les dosi de reforç a persones amb patologia de risc i persones majors institucionalitzades i ja s’ha administrat un total de 2.899 dosis com a tercera dosi en aquests col·lectius.

Pel que fa a la vacunació en la població en general, hi ha un total de 4.041.750 persones que han rebut ja una dosi de la vacuna contra el coronavirus en la Comunitat. A més, en aquests moments, compten amb la pauta completa d’immunització 3.925.892 persones, un 77,63% de la població completament immunitzada.

S’avança la vacunació al màxim i es redueixen els nous casos mentre s’acaba la desescalada al País valencià amb mesures cada vegada menys restrictives. Ho fan quan s’arriba pràcticament al 90% de la població valenciana major de 12 anys amb la pauta completa, s’havia d’arribar a la xifra aquest pròxim 9 d’octubre. Amb aquestes dades comença segons el president de la Generalitat, Ximo Puig, una nova fase d’obertura.

La conselleria de Sanitat ha notificat en l’última actualització 210 nous casos de coronavirus al País Valencià dels quals 35 han estat a la província de Castelló. Al mateix temps, s’han registrat 245 altes i els hospitals valencians tenen, actualment, 181 persones ingressades, 55 d’elles en l’UCI. A la província de Castelló baixen fins a 28 hospitalitzacions en 6 en les unitats de cures intensives.

Un cas actiu de coronavirus a Morella
i Castellfort i dos a Forcall

Mentre la incidència baixa un punt més fins als 53 habitants la comarca dels Ports canvia en els casos actius de coronavirus ja que segons Conselleria, Castellfort en guanyaria un sumant-se al de Morella i a un que manté Forcall dels dos que tenia la setmana passada.

Directe