Es comença amb les dosis de reforç de la vacuna a les residències

Sanitat ha administrat ja 1.736 dosi a gent amb patologia de risc al País Valencià

Es comença amb les dosis de reforç de la vacuna a les residències
Vacunació de la tercera dosi a la Residència de Vilafranca

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha començat ja a administrar una tercera dosi de reforç a les persones amb patologia de risc i persones majors institucionalitzades, aprovades en l’estratègia de vacunació del Ministeri de Sanitat. A la residència de Morella també arriben les vacunes i s’ha començat a administrar la tercera dosi aquesta mateixa setmana.

Fins al moment, 1.736 persones del País valencià ja han rebut aquesta dosi de reforç. En la mateixa línia, un total de 4.036.959 persones han rebut ja una dosi de la vacuna i en aquests moments, compten amb la pauta completa d’immunització 3.906.558 persones un 77,25% de la població completament immunitzada.

D’altra banda, la Conselleria ha notificat, des de l’última actualització, 187 casos nous de coronavirus amb 32 dels quals a Castelló. La incidència continua baixant fins als 56 casos per cada 100.000 habitants i una davallada del 55% en els darrers 14 dies.

A més, s’han registrat 346 altes i els hospitals valencians tenen, actualment, 209 persones ingressades, 60 d’elles en l’UCI. A la província de Castelló hi ha 35 i 8 en les unitats de cures intensives.

Directe