Troben el cadàver de l’home desaparegut a Catí a finals de 2020

El cos es trobava en una zona de difícil accés

Troben el cadàver de l’home desaparegut a Catí a finals de 2020

Durant l’últim dispositiu de cerca coordinat per la Guàrdia Civil de Castelló que ha tingut lloc en el dia d’avui, del caçador que va desaparéixer a Catí a finals del passat any 2.020, en l’organització
del qual ha participat activament l’Ajuntament de Catí i ha comptat amb més de 50 voluntaris, ha sigut localitzat sobre les 10.30 hores en Piedrafita, terme municipal d’aqueixa localitat, en una zona de difícil accés, el cos sense vida d’una persona la vestimenta de la qual apunta, mancant una total identificació, que poguera tractar-se de la persona que s’estava buscant.

Aquest dispositiu se suma als innombrables que s’han anat realitzant des que es va conéixer la desaparició d’aquesta persona, duts a terme tant per la Guàrdia Civil com per altres serveis d’emergències i, principalment, per familiars, afins i veïns que de manera insistent rastrejaven la zona.

En el dispositiu d’avui, han participat més de 40 efectius pertanyents a les següents Unitats i Especialitats del Cos: Unitats de Seguretat Ciutadana, Unitat Canina especialitzada en cerca de restes humanes en grans àrees procedents del Pardo (Madrid) amb el guia i el ca anomenat Arsa, de 4 anys, Unitat Aèria de València, Grup de Rescat en Muntanya de Ontenyent, SEPRONA, USECIC i Policia Judicial. A aquest important
desplegament de mitjans humans i materials s’ha de sumar el de més de 50 persones voluntàries coneixedores del terreny.

Una vegada localitzat el cos, s’ha establit un perímetre de seguretat entorn del mateix a fi de realitzar una detallada inspecció ocular del lloc i el preceptiu alçament del cadàver, tot això en el marc de la investigació seguida per la Guàrdia Civil per a tractar de determinar les circumstàncies de la defunció.

Directe