Es busca un caçador de 63 anys desaparegut a Catí

Diumenge va eixir a caçar en la zona coneguda com a Masia Safondo

Es busca un caçador de 63 anys desaparegut a Catí

Des de la vesprada de diumenge el consorci provincial de bombers de Castelló i la Guàrdia Civil es troben en treballs de cerca d’un caçador de 63 anys perdut pel terme municipal de Catí.

Els treballs van començar a les 18:30 de la vesprada, quan els familiars van avisar el 112 de la desaparició de l’home a la zona del mas de Safondo, i després que els companys de caça donaren la veu d’alarma deprés de perdre de vista a l’home i no aconseguir localitzar-lo.

Des de primera hora d’ahir, el Consorci Provincial de bombers, ha coordinat un ampli dispositiu format per 215 persones, amb 70 efectius procedents de diferents dotacions de bombers, entre ells els bombers de Els Ports, 30 de la Guàrdia Civil, 15 efectius entre policia autonòmica, agents mediambientals i una unitat de prevenció d’incendis, i 100 voluntaris de Catí i personal de l’ajuntament.

A més ahir dilluns , en el dispositiu també estava previst la incorporació d’un helicòpter de rescat de la Generalitat i un altre de la Guàrdia Civil, però les fortes ratxes de vent van impedir la seua participació.

Segons ha informat el Consorci provincial de bombers, l’home encara es troba en parador desconegut, i aquest matí s’ha reincorporat tot el dispositiu de cerca, amb la participació ja dels dos helicòpters, del 112 de la Generalitat i altre de la Guàrdia Civil. L’alcalde Pablo Roig el diputat de bombers Abel Ibáñez estan presents al Lloc de Comandament Avançat (PMA).

Directe