Ja es pot fer el teòric del carnet de conduir a Vinaròs

Es van deixar de fer el 2013 després de més de 60 anys

Guillem Alsina, en una reunió a la subdelegació de Govern a Castelló

Vinaròs torna a acollir els exàmens teòrics per a l’obtenció del permís de conduir. Ahir dilluns es van fer en una de les aules del Centre del Coneixement Vinalab els primers exàmens teòrics, que no se celebraven en la capital del Baix Maestrat des de l’any 2013, quan van ser eliminats.

Una notícia d’àmbit comarcal ja que des d’aquest dilluns no és necessari que els municipis de les comarques del nord de la província hagin de desplaçar-se fins a Castelló per a realitzar les proves teòriques, les pràctiques es mantenien a Vinaròs.

L’alcalde, Guillem Alsina, ha manifestat aquest matí que “hem estat molts anys treballant per a recuperar aquestes proves i aquest matí s’han realitzat de nou aquestes proves teòriques a Vinaròs, les quals han anat molt bé i sense problemes”.

Sobre aquest tema, un dels examinats deia en finalitzar la prova “ens hem estalviat perdre el matí anant a Castelló”, mentre que el familiar d’un altre apuntava “em va alegrar que el meu fill pugue haver fet l’examen aquí, com jo el vaig fer, espero que no torne a perdre’s”.

Quan l’any 2013 es van eliminar les proves teòriques per a l’obtenció del permís de conduir, Vinaròs portava més de seixanta anys albergant-les, la qual cosa crec un gran malestar a la comarca.

Directe