Alsina reivindica la recuperació dels exàmens teòrics de conduir a Vinaròs

Beneficiaria als alumnes de tota la comarca

Aquest dimecres l’alcalde, Guillem Alsina, s’ha reunit a Castelló amb la subdelegada del Govern, Soledad Ten, el president i el secretari de l’Associació Provincial d’Autoescoles de Castelló (APACS), Fernando Alonso i Raúl Ribes, i el representat de la Zona Exàmens de Vinaròs, Héctor José, per a parlar dels exàmens teòrics de conduir. Cal destacar que actualment les proves es realitzen a Castelló, fet que suposa als alumnes traslladar-se fins a la ciutat per a fer l’examen.

L’alcalde Alsina ha destacat que la reunió ha servit per demanar que les proves teòriques es tornen a realitzar a Vinaròs. Segons assenyalava “cada any són centenars els alumnes que es veuen obligats a viatjar fins a Castelló per a fer l’examen, fet que suposa un inconvenient per als mateixos alumnes, així també com per a les autoescoles, que en molts casos assumeixen les despeses del trasllat”.

Alsina ha insistit que la recuperació dels exàmens teòrics de conduir a Vinaròs beneficiaria a tots els alumnes, no només de la ciutat, sinó també de tota la comarca del Baix Maestrat.

Per la seua banda, la subdelegada Ten s’ha mostrat molt receptiva davant de la proposta feta per part de l’alcalde Alsina, APACS i el representant de la Zona Exàmens de Vinaròs, anunciant que estudiarà la demanda.

Per acabar, Alsina agraïa la bona disposició de la subdelegada Ten, així també com l’interés de la nova junta d’APACS per tornar a impulsar la iniciativa de la recuperació dels exàmens teòrics de conduir a Vinaròs.

Directe