Troben el cos de la dona desapareguda a l’edifici enfonsat de Peníscola

Les dos persones mortes i el supervivent vivien en el mateix pis

Troben el cos de la dona desapareguda a l’edifici enfonsat de Peníscola

A les 18.15 el Centre Coordinador d’Emergències de la Generalitat Valenciana han anunciat que s’han trobat les restes de la dona desapareguda a l’edifici enfonsat de Peníscola i encetaven els treballs d’excarceració.

Tant el jove rescatat ahir amb vida, com la dona de la que ara s’ha trobat el cos i l’adolescent trobat mort aquest matí residien en el mateix apartament.

El supervivent és fill de la dona i roman ingressat a l’UCI de l’Hospital de Vinaròs amb una evolució favorable, segons apunta la Conselleria de Sanitat. El menor mort és fill de la parella d’aquesta i natural de Morella.

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, que aquest matí ha tingut una trobada en privat amb el pare de l’adolescent mort, ha publicat a Twitter, en conèixer que hi ha una segona víctima un missatge de condol.

“Vull transmetre l’estima i el condol del govern valencià a la família, amics i veïns de la dona que ha perdut la vida a l’assolament a Peníscola. Les tasques de rescat per part dels equips d’emergències han sigut essencials davant la tragèdia”.

Directe