Els socialistes celebren les 32 banderes blaves de la província

La diputada autonòmica Sabina Escrig destaca la contractació de mil joves per al manteniment de platges segures en la Comunitat

El PSPV-PSOE de la província de Castelló celebra la certificació amb banderes blaves a 32 platges de la província per part de l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor i que refrenda el lideratge del territori quant a la qualitat de les aigües i els serveis a la costa. Amb motiu d’este reconeixement, el secretari general provincial i diputat autonòmic, Ernest Blanch, la diputada autonòmica Sabina Escrig i la vicepresidenta de les Corts, María José Salvador, han visitat les platges d’Almenara i Xilxes on, l’alcaldessa i secretària d’Organització, Estíbaliz Pérez, i l’alcalde José Martínez, respectivament, han valorat este guardó. També van assistir els regidors Lorenzo Vicent d’Almenara i José Manuel Navarro, Patro Valls i Mayte Pinés de Xilxes.

La diputada autonòmica i portaveu adjunta del Grup Parlamentari Socialista en les Corts Valencianes, Sabina Escrig, ha remarcat que estes platges “fa més de vint anys que obtenen la certificació amb banderes blaves” i ha destacat les 32 banderes blaves que ha aconseguit la província de Castelló, “una més que l’any 2020”.

Escrig també ha ressaltat la inversió de més de 4 milions d’euros que el president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat per a la contractació de mil joves dins del programa ‘Estiu Segur’, i que tindrà tres objectius: “generar espais segurs, proporcionar informació als ciutadans i, com a objectiu principal, evitar accidents”, ha explicat la diputada socialista. “El govern valencià, presidit per Ximo Puig, continua treballant per a cuidar-nos, per avançar en futur i per a garantir un turisme segur”, ha ressaltat.

Sabina Escrig és diputada autonòmica i portaveu adjunta del Grup Parlamentari Socialista en les Corts Valencianes

D’altra banda, l’alcaldessa d’Almenara i secretària d’Organització, Estíbaliz Pérez, ha apuntat que la platja Casablanca també ha obtingut el reconeixement de senders blaus i que “els dèsset anys consecutius que la platja Casablanca d’Almenara ha aconseguit la bandera blava confirmen el treball de les administracions locals per oferir els millors serveis, també a la nostra platja”.

Per la seua part, l’alcalde de Xilxes, el socialista José Martínez, ha expressat la seua satisfacció per la renovació de les banderes blaves en la platja de les Cases i en la platja de El Cerezo. També ha mostrat el seu orgull perquè s’hagen renovat els guardons de platja accessible i senders blaus, que es van obtenir per primera vegada amb el socialista José Martínez com a alcalde. “Açò és senyal de la bona qualitat de les nostres platges, de la nostra aigua i del bon treball que s’ha desenvolupat durant tot l’any des de l’Ajuntament de Xilxes amb un govern socialista”, ha assegurat l’alcalde.

Directe