Peníscola promociona la seua gastronomia marinera a Madrid Fusión

Xefs locals protagonitzen un espectacle de cuinaen la cita madrilenya

Xefs integrants del Club de Producte Peníscola Gastronòmica, amb el suport de l’Ajuntament, de l’Exquisit Mediterrani i Castelló Ruta de Sabor, han protagonitzat un espectacle de cuina a Madrid Fusión, el congrés gastronòmic internacional més important que acull Madrid.

Arròs melós de canana, ortigues i espardenyes; així com crema de galera amb rap confitat, carxofa adobada i caragol cruixent, són les dues elaboracions que han cuinat per als assistents per a mostrar la riquesa del receptari local, basat en la cuina marinera.

Javier Marqués, xef del Restaurant Roca Mar i José Marín, xef del Restaurant Tío Pepe, han sigut els encarregats de portar la cuina peniscolana a la capital on, a més, s’ha oferit als assistents una presentació de producte fresc de la llonja peniscolana, per a posar en valor el sector pesquer local.

“Promocionar la nostra gastronomia com una de les principals fortaleses de la destinació en un fòrum com Madrid Fusióni abans de la temporada turística és una oportunitat que no podíem deixar passar” ha valorat la regidora de l’àrea de Turisme, Raquel París, agraint la col·laboració dels restauradors i l’impuls de Turisme Comunitat Valenciana i el Patronat Provincial de Turisme.

A més, el regidorde pesca, Miguel Castell, ha volgut destacar l’esforç realitzat per unir la promoció gastronòmica a la del sector pesquer local, comptant amb la col·laboració de la Confraria de Pescadors Sant Pere de la localitat, “el peix fresc de la nostra llonjadefineix la nostra gastronomia i li confereix autenticitat i una qualitat extraordinària, anar units suma sempre” ha valorat.

L’alcalde, Andrés Martínez, ha aplaudit la promoció conjunta de la gastronomia i el sector de la restauració al costat del sector pesquer “un dels nostres avantatges competitius, sens dubte, és la nostra gastronomia de qualitat, basada en els productes frescos de la nostra llonja, Madrid Fusiónés un aparador perfecte per a aquesta simbiosi” ha manifestat, agraint a tots dos sectorsla seua implicació.

Directe