Morella està present a Madrid Fusión amb Àngela Milian

La xef del Restaurant Vinatea ha fet una presentació gastronòmica

Morella i la comarca dels Ports han estat presents aquest dimarts al congrés gastronòmic Madrid Fusión, un dels més importants dins del sector a escala mundial. La xef morellana Àngela Miliàn ha realitzat una presentació a l’estand “Exquisit Mediterrani” per a donar a conéixer el patrimoni gastronòmic de la localitat i la comarca.

La morellana ha sigut una de les representants de la gastronomia d’interior i ha donat a conèixer Morella i la comarca dels Ports amb la seua presentació. En la presentació s’han promocionat productes de proximitat com la trufa d’estiu o els bolets amb demostració culinària per a preparar una crema d’ou fregit.

La cuina de Morella destaca per la seua contundència, tot i que en els darrers anys els diferents restauradors li han trobat parts més refinades. Una altra de les característiques d’aquesta cuina és la seua versatilitat, ja que sempre es poden trobar nous sabors per descobrir.

D’aquesta manera, Morella ha estat present a un dels congressos gastronòmics més importants del món com és Madrid Fusión.

Directe