L’Aplec dels Ports recull el premi Socarrat Major 2021

Violeta Tena ha fet una introducció amb un discurs molt sentit sobre la comarca i la festa comarcal

L’Ermita de la mare de Déu de Gràcia de Vila-real ha estat el lloc escollit per a celebrar aquesta atípica edició del Socarrat Major 2021, premi que atorga aquesta associació cultural. “La pandèmia ho ha canviat tot, però gràcies a una magnífica organització i cuidant tot detall, l’entrega del premi ha estat una festivitat molt emotiva i a l’altura de les anteriors edicions”, asseguren des de la Comissió Organitzadora de l’Aplec dels Ports.

L’acte ha comptat amb la participació de David Vid i Ricard Colubi que van inaugurar l’acte amb un seguit de romanços recitats al so de la guitarra. A continuació, els membres de l’Associació Socarrats van llegir l’acta on s’acordava per unanimitat que el premi Socarrat Major era per a l’Aplec dels Ports i seguidament, la periodista Violeta Tena va fer una introducció amb un discurs molt sentit sobre la comarca i l’Aplec.

Maria Tena ha estat l’encarregada de l’Aplec de pujar a l’escenari a recollir el premi de mans del president de l’Associació Socarrats, Fermí Font. El colofó final de la celebració ha estat a càrrec del músic valencià Pau Alabajos.

“Des de l’Aplec dels Ports volem donar les gràcies a l’Associació Socarrats de Vila-real i aprofitem per a destacar que és un honor per a nosaltres i per a tota la comarca dels Ports poder rebre aquest reconeixement a tota la trajectòria cultural i reivindicativa de l’Aplec dels Ports en els últims 40 anys”, conclouen.

Directe