Peníscola promocionarà la seua gastronomia marinera a Madrid Fusión

Xefs locals protagonitzaran una demostració gastronòmica en la cita madrilenya

L’àrea de Turisme de l’Ajuntament de Peníscola ha anunciat avui l’acció de promoció de l’oferta gastronòmica local que es durà a terme la setmana pròxima en Madrid Fusión, una de les cites internacionals més importants per al sector que se celebra a Espanya.

Concretament, xefs integrants del Club de Producte Peníscola Gastronòmica, amb el suport de l’Ajuntament, de l’Exquisit Mediterrani i Castelló Ruta de Sabor, protagonitzaran el dilluns dia 31 de maig una demostració gastronòmica en aquest congrés gastronòmic internacional, en la qual mostraran la riquesa del receptari local, basat en la cuina marinera.

Productes com la galera, el llangostí, el polp i els peixos de roca, així com la carxofa, seran els protagonistes de les creacions culinàries que mostraran al públic en aquesta cita tan especial.

Javier Marqués, xef del Restaurant Roca Mar i José Marín, xef del Restaurant Tío Pepe, són els encarregats de portar la cuina peniscolana a la capital on, a més, s’oferirà als assistents una presentació de producte fresc de la llonja peniscolana, per a posar en valor el sector pesquer local.

“Promocionar la nostra gastronomia com una de les principals fortaleses de la destinació en un fòrum com Madrid Fusión i abans de la temporada turística és una oportunitat que no podíem deixar passar” ha valorat la regidora de l’àrea de Turisme, Raquel París, qui ha agraït la col·laboració dels restauradors i l’impuls de Turisme Comunitat Valenciana i el Patronat Provincial de Turisme.

A més, el regidor de Pesca, Miguel Castell, ha volgut destacar l’esforç realitzat per unir la promoció gastronòmica a la del sector pesquer local, comptant amb la col·laboració de la Confraria de Pescadors Sant Pere de la localitat, “el peix fresc de la nostra llonja defineix la nostra gastronomia i li confereix autenticitat i una qualitat extraordinària, anar units suma sempre” ha valorat.

L’alcalde, Andrés Martínez, ha aplaudit la promoció conjunta de la gastronomia i el sector de la restauració al costat del sector pesquer “una dels nostres avantatges competitius, sens dubte, és la nostra gastronomia de qualitat basada en els productes frescos de la nostra llonja, Madrid Fusión és un aparador perfecte per a aquesta simbiosi” ha manifestat, i ha agraït a tots dos sector la seua implicació.

Directe