Àngela Milian portarà la riquesa gastronòmica del nostre entorn a Madrid Fusión

Amb la combinació de tradició i innovació culinària morellana

Foto: @restaurantevinatea

La xef del restaurant Vinatea de Morella, Àngela Milian, presentarà “La riqueza gastronómica de nuestro entorno” al primer congrés global de gastronomia que es celebrarà a Madrid Fusión del proper 2 de juny.

L’esdeveniment, que tindrà lloc entre els els dies 31 de maig, 1 i 2 de juny en el recinte firal Ifema Madrid, “acollirà a nombrosos ponents experts en matèria gastronòmica i enològica de diferents parts d’Espanya. A més, es comptarà amb continguts experiencials i tècnics exclusius per als congressistes, amb més espais formatius que mai”, segons apunten des del restaurant a les xarxes socials.

La reconeguda xef de Vinatea exposarà “tant l’èmfasi que atorga Restaurant Vinatea a ressaltar el producte mitjançant la combinació de la tradició amb la innovació culinària, com la varietat, qualitat i riquessa dels aliments i la gastronomia del nostre voltant, posant l’accent principalment a Morella i els seus voltants”.

Des del restaurant Vinatea estan molt contents a “Madrid Fusión per comptar amb nosaltres”.

Directe