Com cuinar de manera fàcil i saludable

El CIPFP ensenya fins a 15 receptes especialment adreçades als joves

La iniciativa ha consistit en la gravació de tres vídeos on alumnat de Cuina del Centre Integrat Públic de Formació Professional mostra fins a 15 receptes especialment adreçades a què joves i estudiants milloren la seua dieta. Ensenyen receptes d’ensalades, creps, brownie saludable, natxos i guacamole, pasta amb salsa carbonara, truita de pataques xips, palmeretes, galetes o bombons.

La Regidoria de Joventut, amb la col·laboració del Centre d’Informació i Assessorament Juvenil (CIAJ), ha posat en marxa una iniciativa que, a través de tres vídeos protagonitzats per alumnat dels cicles de Cuina del Centre Integrat Públic de Formació Professional (CIPFP), pretén ensenyar els joves a elaborar menjars saludables i nutritius de manera fàcil.

Els tres vídeos recullen fins a 15 receptes de menjars, com ara ensalades de pollastre, de cigrons, de fesols o d’endívia, creps, brownie saludable, natxos i guacamole, pasta amb salsa carbonara, truita de pataques xips, palmeretes, galetes o bombons.

El regidor de Joventut, Fernando Jovaní, s’ha mostrat satisfet per la iniciativa i ha recordat que «els vídeos van especialment adreçats a la joventut que se’n va a estudiar fora i necessita un curs accelerat de cuina de supervivència». Jovaní ha destacat que «és important que els joves perden la por als fogons i s’atrevisquen a provar noves receptes i nous ingredients». «Una bona alimentació —ha dit el regidor— és imprescindible per a gaudir d’una bona salut, tant per als joves com per als grans».

Directe