Vilafranca torna a recrear portades de llibres famosos per Sant Jordi

Aquesta és la segona vegada que Vilafranca celebra del Dia del Llibre des de casa

Una de les imatges participants en el passat Dia del Llibre

L’Ajuntament i la Biblioteca Matilde Escuder de Vilafranca han organitzat una curiosa i divertida activitat amb motiu del Dia del Llibre: recrear portades famoses. Així, fins al 2 de maig s’anima a tots els veïns i veïnes a enviar les seues imatges per a donar forma a una exposició a la Casa de la Cultura.

Sota l’etiqueta #tempsdelletres, es busca aconseguir que la ciutadania imite les portades dels seus llibres preferits i envie les imatges a vilafrancalectora@gmail.com.

Recordar que aquesta és la segona vegada que Vilafranca celebra del Dia del Llibre des de casa i d’aquesta manera tan diferent. I és que, l’any passat, amb motiu del confinament a casa per l’Estat d’Alarma derivat de la pandèmia de Covid19 ja es va convidar als vilafranquins i vilafranquines a ‘copiar’ les seues portades preferides. Per aquest motiu, l’actual exposició de la Casa de la Cultura recollirà els originals treballs del Dia del Llibre 2020 i 2021.

Directe