La biblioteca de Vilafranca proposa un Dia del Llibre a les xarxes socials

S'ha proposat amb molt d'èxit recrear a casa portades de llibres

La biblioteca de Vilafranca proposa un Dia del Llibre a les xarxes socials
Foto: Facebook

El 23 d’abril, Dia del Llibre en aquesta ocasió coincidirà amb el confinament a les cases com a conseqüència de la pandèmia de la COVID-19. El Dia Internacional del Llibre va ser promulgat per la UNESCO en commemoració a tres grans escriptors: el soterrament de Miguel de Cervantes i les morts de William Shakespeare i de Inca Garcilaso de la Vega.

La Biblioteca Matilde Escuder de Vilafranca, malgrat la situació que estem vivint ha preparat un seguit d’activitats a les xarxes socials per celebrar el Dia del Llibre en aquesta jornada de Sant Jordi. Una d’elles és la relacionada amb un taller de roses que es realitza aquest mateix dijous.
Aprofitant el Dia del Llibre també es pretén continuar amb més propostes culturals potenciades des de la Biblioteca a les xarxes socials per transmetre un missatge positiu davant d’aquesta situació amb la lectura.

Un altra activitat impulsada per la Biblioteca Matilde Escuder de Vilafranca és la de crear portades de llibres des de casa. Una iniciativa que serveix per distreure als lectors i potenciar la seua creativitat al voltant dels llibres.

Andrea Tena, de la Biblioteca de Vilafranca

Des de la Biblioteca de Vilafranca es destaca que s’està aconseguint material molt divers i variat al voltant d’aquesta iniciativa i han mostrat la seua satisfacció pel resultat tant positiu que s’està aconseguint

Època de moltes activitats culturals i d’animació a la lectura que solen ser habituals a les Biblioteques al voltant del Dia del Llibre i que enguany, com la gran majoria de les propostes han de canviar el seu format pel confinament i traslladar-lo a les diferents xarxes socials.

Directe