Pam Collado entrena per al repte “Muntanyes d’il·lusions”

Es tracta d’una iniciativa per atraure famílies cap a Portell que porten els seus fills a l’escola d'on és mestra

Pam Collado entrena per al repte “Muntanyes d’il·lusions”

El projecte “Muntanyes d’il·lusions”, encapçalat per la mestra de Portell, Pam Collado, ja ha començat i ha captat l’atenció de moltes persones i mitjans de comunicació. Es tracta d’una iniciativa solidària contra el despoblament del municipi, amb l’objectiu d’atraure famílies interessades en viure a Portell i portar els seus fills a l’escola.

El primer repte esportiu que engloba la iniciativa, “La il·lusió mou les meues cames”, començarà el proper divendres 19 de març i consisteix a recórrer el GR-331, Camí de Conquesta, en tan sols dos dies. El GR, impulsat com a producte turístic per la Mancomunitat Comarcal Els Ports, es tracta d’una ruta de 166 km que uneix tots els municipis de la comarca. Durant els dos dies, Pam i la seua parella, Ramon Peris, realitzaran aquest GR corrent, portant la reivindicació de l’escola rural al pla comarcal.

Durant la primera etapa, la parella realitzarà 86,21km des de Vilafranca, municipi on resideixen, fins a Morella, per fer nit a l’hotel Rey Don Jaime, que s’ha oferit de manera voluntària per allotjar els esportistes. El següent tram, que tindrà lloc el dissabte 20 de març, consistirà en 84,61km creuant l’altra meitat de la comarca fins al retorn a Vilafranca.

Per sorpresa de la mestra, “s’està oferint prou gent a acompanyar-nos durant uns kilòmetres. Tant amics nostres, com veïns d’altres pobles de la comarca, com alguns companys de feina, entre ells, la meua companya d’aulari, Clàudia Salvador, amb la seua parella, i altres companys del CRA. Vistes les ganes de participar també, convidem a tothom qui vulga córrer amb nosaltres, a unir-se i fer kilòmetres junts” anuncia Collado.

La mestra entrenant a diari
recorrent petits trams del GR

Per fer un seguiment del projecte “Muntanyes d’il·lusions”, l’Ajuntament de Portell està habilitant un nou apartat de la web municipal on donar difusió a la iniciativa explicant-ne tots els detalls i oferir un número de compte bancari on fer aportacions a la causa, a més de compartir el projecte a les seues xarxes socials.

Directe