Turisme Vinaròs aposta per la participació local en el proper Concurs de Cuina Aplicada del Llagostí

El regidor Marc Albella ha traslladat una proposta d’organització adaptada a la situació sanitària actual

La Regidoria de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic ha organitzat una reunió amb el sector de la restauració local on s’ha compartit una proposta de reconfiguració de les Jornades de Cuina i el Concurs de Cuina aplicada al Llagostí de Vinaròs, adaptada a la situació actual. La proposta, que ha estat traslladada per mitjà d’una reunió virtual, ha rebut una predisposició favorable per part del sector. D’aquesta manera, el regidor de l’àrea ha traslladat la necessitat que els establiments que vulguen participar manifesten el seu interès abans del dia 22 de març a les 12:00 h.

Per tal de manifestar l’interès i/o aclarir dubtes pel que fa a la possible participació, cal posar-se en contacte amb Turisme Vinaròs, per mitjà de: turisme@vinaros.es o bé al telèfon 964 455 253.

Per a finalitzar, el regidor Marc Albella ha volgut traslladar que “tot i la incertesa actual ocasionada per la Covid-19, la proposta plantejada demostra la resiliència del departament de Turisme i possibilita continuar organitzant activitats conjuntament amb el sector per als visitants de la destinació, així com també per als residents de la localitat.

Directe