A partir del dia 15 comencen les enquestes del projecte Alifara

Es busca conèixer l'estat general de salut de la població

A partir del dia 15 comencen les enquestes del projecte Alifara

Els centres de salut de la comarca dels Ports posaran en marxa dilluns que ve el projecte Alifara. Un sistema d’enquestes que permetrà als professionals sanitaris de la comarca conéixer l’estat de salut general de la població i planejar així accions conjuntes per a solucionar possibles problemes col·lectius.

Així, mitjançant les xarxes socials s’aniran enviant les enquestes periòdicament. Els que no puguen accedir a internet podran apropar-se als centres de salut de Morella, Forcall i Vilafranca per a completar-les.

Amb aquesta informació, que serà recollida durant sis setmanes s’espera identificar l’estat general de salut dels veïns dels Ports, permetent així desenvolupar accions conjuntes entre els centres mèdics de la comarca en cas que foren necessàries.

Nel·lo Montfort és metge del centre de salut de Morella

El projecte arrancarà el dilluns, 15 de febrer i es podrà participar per les xarxes socials i presencialment als centres de salut de la comarca dels Ports. Aquest projecte ha nascut de xarxa salut, un conjunt de municipis en favor de les activitats saludables. També s’han adherit el departament de salut de Vinaròs i la mancomunitat comarcal dels Ports. Les vora 80 preguntes pretenen investigar al voltant de tots els factors que afecten a la salut, com són la situació econòmica o la salut mental.

Directe