Morella reforça la campanya “Ara més que mai, comerç local”

L’ajuntament recopila tota la informació dels establiments de la ciutat

Una imatge d'arxiu de la campanya

El comerç viu una difícil situació amb les restriccions que provoca la pandèmia de la COVID-19. D’aquesta manera, l’Ajuntament de Morella reforça la campanya Ara més que mai, comerç local, amb la qual facilita la informació de tots els establiments comercials, d’hostaleria, restauració i altres serveis de la ciutat amb els horaris d’obertura, així com d’aquells que ofereixen el servei a domicili. Així, el consistori ha traslladat al teixit empresarial un formulari per a omplir amb les dades, el qual s’utilitzarà per a actualitzar la informació i difondre-la a la població.

La regidora de Comerç, Mari Carmen Escuder, ha destacat que “aquesta iniciativa tracta de facilitar la informació dels establiments a la ciutadania i fer ús del teixit comercial local també en estos temps difícils que viu el sector”. L’edil ha explicat que “com ja es va fer al mes de maig, cada establiment ha d’omplir un formulari amb les seues dades i aquestes es publicaran a la web municipal i es difondran pels diferents canals d’aquest” i ha afegit que “es pretén facilitar la informació a la població i que conega els horaris i serveis que ofereix cadascun dels establiments de Morella”. Finalment, Mari ha volgut remarcar que “el teixit comercial fa un gran esforç per a mantindre els seus serveis i productes tot i les restriccions que provoca la pandèmia de la COVID-19” i que “si comprem a Morella, totes i tots eixim guanyant”.

Cal explicar que l’Ajuntament de Morella se sumarà al Fons de Cooperació COVID-19 que ha anunciat la Generalitat Valenciana amb ajudes als sectors més afectats per la pandèmia. Aquestes estan destinades, sobretot, a l’hostaleria, la restauració, l’oci nocturn, activitats recreatives i culturals o agències de viatge, entre altres. Així, la Generalitat Valenciana aportarà el 50% de l’ajuda, la Diputació de Castelló el 30% i l’Ajuntament de Morella el 20%. De la mateixa manera, l’Ajuntament de Morella, mitjançant el servei d’ocupació i desenvolupament local, reforçarà la informació sobre totes les línies d’ajuda a mesura que es publiquen.

“Ara més que mai,
comerç local”

L’Associació d’Empresaris Turístics de Morella i Comarca (ASETMICO) i l’Ajuntament de Morella van iniciar al mes de maig la campanya Ara més que mai, comerç local per a incentivar aquest i destacar la seua importància en el municipi. Aquesta va començar amb un vídeo que mostra la il·lusió de la ciutat per tornar a obrir els seus establiments i anima a la ciutadania a consumir els seus productes, característics per la qualitat i pel servei de proximitat dels comerços.

Directe