“Ara més que mai, comerç local”

Morella promociona les vendes de proximitat amb un emotiu espot on participen comerciants del poble

“Ho hem vist aquests dies de confinament. Un poble sense comerç és un poble gris. Sense il·lusió. Un poble sense comerç és un poble sense futur. Sense esperança.Sense vida”. Així comença el nou espot promocional que han preparat des de l’Ajuntament de Morella i Asetmico per tal de promoure les compres de proximitat.

“Ha arribat el moment. Apugem les reixes. Despassem el pany. Obrim les portes. Amanim l’escaparate. Amunt amb les ganes, tots junts podem amb açò i amb més”, continua dient l’anunci institucional, alhora que apunta com, des de les tendes del poble “’esperem amb els braços oberts, encara que no puguem tocar-nos” i que, alhora “et rebem amb un somriure, encara que ens el tape la mascareta”.

L’espot incideix en com, quan una tenda tanca als nostres pobles tots en lamentem i que, per a que això no passe, el millor és fer les compres als comerços de proximitat. “Que no tinguem que abaixar les reixes per a sempre depèn només de tu”.

La regidora de Comerç, Mari Carmen Escuder, ha destacat que “Morella va recuperant la seua activitat comercial amb l’obertura d’establiments i comerços que mantenen la qualitat dels seus productes i l’atenció pròxima en estos temps que vivim”. L’edil ha explicat que “el teixit comercial de Morella és molt important amb moltes xicotetes empreses que conformen un dels motors econòmics de la ciutat”. Mari ha volgut “animar a tots i totes a consumir en els establiments de la ciutat” així com “reconèixer l’esforç que han fet durant aquestos mesos on alguns d’ells havien d’estar tancats”. Finalment, ha comentat que “dins d’aquesta campanya realitzarem diferents accions que donarem a conéixer en els pròxims dies i setmanes”.

A l’espot han participat, de forma voluntària i desinteressada, comerços membres de l’associació d’empresaris de Morella i comarca Asetmico.

Directe