Electra Energia il·luminarà edificis com Diputació o el castell de Peníscola

La companyia energètica ampliarà la xarxa d'ajuntaments i edificis als quals subministra

Electra Energia ha tornat a resultar l’opció més avantatjosa en la licitació de contractes de subministrament elèctric de la Central de Compres de la Diputació de Castelló. Gràcies a això, la companyia continuarà subministrant als ajuntaments amb els quals històricament ha tingut vinculació i també ampliarà aquesta xarxa, arribant a més consistoris i edificis propietat de l’administració provincial. Entre ells, destaquen el mateix Palacio de la Diputació i el castell i far de Peníscola.

Cal recordar que Electra Energia ha estat l’opció millor valorada en quatre dels set lots de la licitació, imposant-se a Iberdrola, Endesa i Gas Natural. Fa dos anys, l’elèctrica ja va aconseguir vèncer en aquesta licitació i, ara, ha ofert un major volum. Així, gràcies a això, proveirà a més ajuntaments i edificis que són titularitat de la Diputació.

Entre aquests edificis destaquen el Palau de la Plaça de les Aules de la Diputació de Castelló, el castell del Papa Lluna de Peníscola o el far d’aquesta localitat. A més, Electra Energia també subministrarà els edificis CEDES de la província, els de recaptació, Ofisams i alguns museus, plantes i centres de divers ús.

Una altra de les qüestions importants és que l’energia amb la qual s’il·luminaran els edificis de la Diputació de Castelló i dels ajuntaments serà 100% verd. En aquest cas, provindrà de l’energia hidràulica i la fotovoltaica.

El pressupost de l’acord marc de la licitació dels contractes de subministraments de la Central de Compres provincial es fixa en 24 milions d’euros, corresponents a la despesa de la Diputació i a les entitats adherides en l’acord per als anys 2021 i 2022.

Directe