Electra Energia resulta l’opció més avantatjosa en la Central de Compres de Diputació

Resulta la millor opció en quatre dels lots i vendrà energia 100% verd als ajuntaments de la província

Electra Energia ha tornat a resultar l’opció més avantatjosa en la licitació dels contractes de subministrament elèctric de la Central de Compres de la Diputació de Castelló. L’elèctrica ha sigut l’opció millor valorat en quatre dels set lots, imposant-se a Iberdrola, Endesa i Gas Natural. L’objectiu d’aquest concurs és facilitar la contractació als ajuntaments de la província.

Cal recordar que Electra Energia ja va resultar l’opció més avantatjosa en aquesta licitació fa dos anys. Ara, la companyia ho ha tornat a aconseguir i ha oferit un major volum, per la qual cosa podrà proveir als ajuntaments als quals ja subministrava i podrà ampliar aquesta xarxa.

La millor puntuació de Electra Energia està en la tramitació d’altes, baixes i contractes eventuals, ja que es realitzen en les següents 24 hores després de rebre la sol·licitud. El pressupost de l’acord marc es fixa en 24 milions d’euros, corresponent a la despesa de la Diputació i a les entitats adheridad en l’acord per als anys 2021 i 2022.

A diferència d’Iberdrola, Endesa i Gas Natural, que són les majors elèctriques del país, Electra Energia és una empresa elèctrica d’àmbit local que comercialitza principalment en municipis del nord de la província de Castelló i del nord-est de la província de Terol. Electra Energia ha concorregut a aquesta convocatòria amb l’objectiu de poder continuar subministrant als ajuntaments amb els quals històricament ha tingut relació.

Energia
verda

Cal destacar que la totalitat de l’energia inclosa en les ofertes és energia verda. El 100% procedeix de fonts renovables, entre les quals es troben les pertanyents al grup Electra del Maestrazgo. El subministrament als ajuntaments de la província de Castelló provindrà de l’energia hidràulica i la fotovoltaica.

Directe