Morella registra rècord de ratxes de vent amb 124 km/h

És la dada més alta registrada per l'observatori de l'AEMET a l'Alameda

Morella registra rècord de ratxes de vent amb 124 km/h
Gràfic: @AEMET_CValencia

El vent ha sigut el protagonista de la jornada de divendres arreu del nostre territori. El pas de la Borrasca Hortense ha deixat xifres de record a Morella, superant les ratxes de 120 km/h que anunciaven les previsions.

“124 km/h és la ratxa més alta registrada a Morella des de 2016, quan instal·lem l’estació meteorològica a la ciutat, en el Passeig de l’Alameda”, apunten des de l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) a la Comunitat Valenciana.

Altres xifres destacables són els 102 km/h registrats a Fredes o els 99 km/h2 de Vilafranca.

Durant aquesta jornada els bombers han hagut de fer nombroses intervencions derivades del fort vent, com ara a la mobilització del Parc dels Ports per a retirar un arbre caigut a Sorita.

Segons l’AEMET, “durant el cap de setmana continuarà bufant el vent de l’oest moderat a fort, amb ratxes molt fortes a l’interior. Seguiran actius durant tot el cap de setmana els avisos per vent a l’interior”.

Directe