La residència de Forcall administra les primeres vacunes als Ports

Residents i treballadors han rebut la primera dosi

La residència de Forcall administra les primeres vacunes als Ports

Aquest dimecres han arribat les primeres vacunes a la comarca dels Ports. Ha sigut la residència de Forcall on han arribat les primeres dosis per a treballadors i residents del centre.

Des de l’Ajuntament de la localitat s’ha mostrat la satisfacció i s’han donat les “gràcies a totes i tots pel gran esforç que esteu fent. Agrair també la tasca feta a l’equip del Centre de Salut de Forcall, sobretot en les últimes setmanes en les quals la situació al poble està complicada”.

La Comunitat Valenciana va començar el diumenge 27 de desembre la vacunació enfront del coronavirus, amb 775 dosi de la vacuna de Pfizer en set residències de majors. Des de llavors, el programa s’està desenvolupant amb normalitat.

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública preveu finalitzar a principis de la setmana pròxima l’administració de la primera dosi de la vacuna enfront de la COVID-19 en les residències de persones majors i de persones amb diversitat funcional de la Comunitat Valenciana. La segona dosi se subministrarà a partir del 21 de gener en aquests centres, tal com contempla el programa de vacunació enfront de la COVID-19.

Directe