La Comunitat Valenciana inicia la vacunació contra la COVID-19 en set residències de majors

Batiste Martí, de Rafelbunyol és el primer valencià vacunat

La Comunitat Valenciana ha iniciat aquest diumenge la vacunació contra la COVID-19 en set residències de majors de les províncies d’Alacant, Castelló i València.

Les primeres dosis han arribat al centre de distribució a les 9.53 hores i s’han repartit en neveres per a ser transportades a les residències de Sant Vicent del Raspeig, Torrent, Rafelbunyol, Benissanó, Almassora i Borriana, on es vacunarà a les persones d’aquests centres que hagen confirmat la seua acceptació.

Al llarg del dia està previst administrar un total de 775 dosi entre residents i personal sociosanitari.

Durant el primer trimestre de 2021, en la Comunitat Valenciana s’administraran més de 377.000 dosi de la bovina Pfizer, que corresponen, en tractar-se de dues dosis per persona, a més de 188.000 persones vacunades.

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública espera que les més de 50.000 persones, entre treballadors i treballadores i residents, que conviuen en residències puguen estar vacunades al llarg del mes de gener.

Batiste Martí,
el primer valencià

La Comunitat Valenciana ha iniciat ja el procés de vacunació contra la covid-19. El primer valencià ha sigut Batiste Martí, de 81 anys i resident en la residència P.M.D. Verge del Miracle de Rafelbunyol.

Directe