Morella demana en plenari evitar els talls de telèfon i internet

"Aquestes avaries estan sent massa freqüents durant els últims anys", apunta Rhamsés Ripollés

Aquest dimecres “en gran part de la comarca dels Ports” no hi ha hagut “un correcte servei de comunicació de fibra òptica per part de l’empresa Movistar, degut a una nova avaria en el tram Xert-Morella. Lamentablement aquestes avaries estan sent massa freqüents durant els últims anys”, explicava l’alcalde de Morella Rhamsés Ripollés a les xarxes socials.

“És per això que en el ple municipal” que es celebra aquest dijous, “traslladarem a l’empresa i a les administracions competents la necessitat d’ampliar la xarxa i fer el famós tancament de l’anell de comunicació amb la xarxa d’Aragó, així s’augmentaria la fiabilitat del servei i evitaríem els problemes i inconvenients, per a moltes persones i empreses”, com ha estat el cas d’aquest dimecres.

Durant bona part d’aquest dimecres gran part del nostre territori ha funcionat a mig gas donada l’avaria que ha afectat als més diversos serveis, com el pagament amb targeta als comerços, el flux d’informació telemàtica o, fins i tot, les alarmes de seguretat de les empreses han arribat a donar problemes en alguns casos al fer servir la xarxa per al seu correcte funcionament.

Directe