Una avaria deixa el territori sense telèfon ni internet

Movistar anuncia que no es podrà reparar fins meitat vesprada

Una avaria deixa el territori sense telèfon ni internet

Bona part del territori s’ha despertat aquest matí sense servei telefònic fixe, tampoc mòbil ni accés a internet. Això ha estat degut a “una avaria general a la xarxa de telecomunicacions de Movistar a la zona”, segons ha informat l’Ajuntament de Morella.

Segons a pogut saber comarquesnord, l’avaria a la línia s’ha produït entre Xert i Morella, pel que afecta a bona part del nostre territori i, des de primera hora del matí, l’empresa de telefonia està treballant per tal de restablir el servei que, segons apunta Movistar, no seria abans de les 18 hores d’avui.

Aquesta avaria en les telecomunicacions ha ralentit la vida al territori, ja que bona part dels serveis i les empreses necessiten de la telefonia o d’internet directa o indirectament per tal de fer la feina. Els caixers dels bancs no han pogut treballar amb normalitat, tampoc s’ha pogut pagar en targeta als comerços o, fins i tot, ha hagut problemes amb les alarmes antirobatori, que també fan servir la xarxa per tal de funcionar.

La xarxa de Movistar dona servei a altres companyies de telecomunicacions, pel que també s’han vist afectats els usuaris que no utilitzen directament aquesta empresa. Sí han funcionat amb normalitat els mòbils d’altres operadores com Orange o Vodafone.

Directe