Formatges de Catí, una de les empreses de l’any

La formatgera ha estat reconeguda en la categoria de Medi Ambient i Compromís Social

Formatges de Catí, una de les empreses de l’any

La formatgera catinenca Quesos de Catí ha sigut guardonada amb el premi Empresa de l’Any en la categoria de Medi Ambient i Compromís Social, en el certamen impulsat per Mediterráneo i Telefónica. El gerent de l’empresa, Miquel Vives, ha assenyalat que és “un honor rebre un guardó com aquest, sobretot en moments durs com els que s’estan vivint enguany per la Covid19”.

XXIII Edición de los Premios Empresa del año 2019

Segons apunten des de la formatgera, “tal és el compromís de Quesos de Catí amb l’entorn que, en els passats mesos, la firma va optar per reduir a la meitat la producció pròpia de llet amb la finalitat que els seus proveïdors de la zona no perderen les seues explotacions. Un compromís social que no ha passat desapercebut. Així mateix, el respecte pel medi ambient és fonamental, ja que la producció de Quesos de Catí continua la tradició artesanal combinada amb les noves tecnologies. D’igual manera, la formatgera és per a Catí i altres municipis de l’Alt Maestrat sinònim d’ocupació i lluita contra la despoblació del món rural”.

View this post on Instagram

La formatgera catinenca 🧀 Quesos de Catí ha sigut guardonada amb el premi 🏆 Empresa de l'Any en la categoria de Medi Ambient i Compromís Social, en el certamen impulsat per Mediterráneo i Telefónica. 🗣️ El gerent de l'empresa, Miquel Vives, ha assenyalat que és “un honor rebre un guardó com aquest, sobretot en moments durs com els que s'estan vivint enguany per la Covid19”. Tal és el compromís de 🧀 Quesos de Catí amb l'entorn que, en els passats mesos, la firma va optar per reduir a la meitat la producció pròpia de llet amb la finalitat que els seus proveïdors de la zona no perderen les seues explotacions🔝 Un compromís social que no ha passat desapercebut. Així mateix, el respecte pel medi ambient és fonamental, ja que la producció de Quesos de Catí continua la tradició artesanal combinada amb les noves tecnologies. ✔️ D'igual manera, la formatgera és per a Catí i altres municipis de l'Alt Maestrat sinònim d'ocupació i lluita contra la despoblació del món rural. Entre les especialitats de la firma es troben els formatges de 🐐 cabra i 🐑 ovella, els quals compten amb vessant ecològic, les quallades, el formatge fresc i el brull. Els famosos Quesos de Catí poden trobar-se en establiments🗺️ de tota Espanya, així com en altres països com Alemanya, França, Finlàndia o els Estats Units. #quesosdecati #gastronomia #mediterraneo #telefonica

A post shared by Formatges de Catí (@formatgesdecati) on

Entre les especialitats de la firma es troben els formatges de cabra i ovella, els quals compten amb vessant ecològic, les quallades, el formatge fresc i el brull. Els famosos Quesos de Catí poden trobar-se en establiments de tota Espanya, així com en altres països com Alemanya, França, Finlàndia o els Estats Units.

Acte a Castelló
amb Ximo Puig

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha advocat per unir el talent, l’esforç dels sectors productius i la “capacitat de treballar junts” per a afermar la recuperació econòmica. El president ha realitzat aquestes declaracions durant la seua participació en el lliurament dels XXXIII Premis Empresa de l’Any 2019 del periòdic Mediterrani, on ha destacat el paper actiu en l’atracció de talent que tindrà Castelló com a futura seu de la Institució Valenciana d’Excel·lència.

A l’acte, que s’ha celebrat en el Palau de Congressos de Castelló, també han assistit el conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, i el conseller d’Educació, Cultura i Esport, Vicent Marzà.

El president ha assenyalat a més que empreses com les que s’han alçat en aquesta edició amb els XXXIII Premis Empresa de l’Any 2019 marquen el camí del que ha de ser la recuperació. Ha remarcat així que l'”esforç i els valors que estan darrere de cadascuna de les empreses premiades generen confiança i capacitat d’imaginar el futur”. “És fonamental sumar talent, esforç i capacitat de treballar junts. No hi ha una altra eixida”, ha insistit.

En aquesta edició, a més de Formatges de Catí, en la de Medi Ambient i Responsabilitat Social, han estat guardonats l’empresa Frost-trol, centrada en el disseny i fabricació de mobles frigorífics comercials, ha rebut el premi Empresa de l’Any 2019. A més, també han resultat guardonades Nayar Systems i Giuliani’s Grup Gastronòmic, en la categoria Iniciativa-Expansión; Avícola Sichar, en la de Qualitat; Macer, en I+D+i; Vidrepur, en la de Recursos Humans i Bit2Me, en la de Jove Empresa.

Ximo Puig és el president de la Generalitat Valenciana

El premi a la Trajectòria Empresarial ha sigut per a Dolores Cortés, especialitzada en el disseny de moda de bany femenina.

Directe