Els bolets arriben a la tardor del Meson del Pastor

Tot i ser un any atípic i amb pocs bolets, el restaurant enceta les XIX Jornades dels bolets

El Restaurant del ‘Mesón del Pastor’ de Morella ha presentat el menú de les seus XIX Jornades dels Bolets, que celebra anualment en aquesta època de l’any. En aquesta edició han estat molts els factors que han condicionat la preparació dels menús i després de solventar els dubtes existents s’ha decidit tirar endavant les jornades.

Ha estat necessari recòrrer a altres zones de la geografia espanyola per obtindre els preuats bolets, ja que a la comarca dels Ports la campanya ha estat molt curta al ploure molt poc aquest estiu i inici de tardor. Un menú d’aquestes característiques suposa un important treball per al restaurant.

La clientela amb la que es comptarà enguany a les XIX Jornades de Bolets del Mesón del Pastor serà lògicament de la Comunitat Valenciana, ja que des d’altres autonomies no es poden fer desplaçaments.

Cal destacar també que el Restaurant Mesón del Pastor ha incorporat per al seu menú de les jornades de bolets espècies que moltes vegades no utilitza en un any amb abundància de bolets a la zona.

Raquel Ferrer és la cuinera del Mesón del Pastor

Amb aquest acte de presentació, el Restaurant Mesón del Pastor de Morella engega un any més les seues Jornades de Bolets amb una 19ª edició marcada per la situació sanitària amb la Covid-19 que estem vivint.

Directe