Peníscola presenta les Jornades Gastronòmiques de la Mar

7 restaurants ofereixen menús especials fins al 21 de novembre

L’àrea de Turisme de l’Ajuntament de Peníscola ha presentat les Jornades Gastronòmiques de la Mar, una cita amb la qual el municipi delectarà els comensals amb l’autèntica gastronomia marinera. Del 16 d’octubre al 21 de novembre, 7 restaurants del municipi oferiran menús els preus dels quals oscil·len entre els 25 i 35 euros, amb els fruits de la mar com a protagonistes.

Els menús estan elaborats a base de plats de fora de la carta habitual i tots estan compostos per entrants, plat principal i postres. La Ciutat a la Mar reprén el calendari gastronòmic anual amb aquestes jornades en les quals els productes estrella són frescos, de temporada i de quilòmetre 0, posant en valor el peix de la llonja.

Els xefs dels diferents restaurants han dissenyat elaboracions que combinen l’avantguarda amb la tradició i sorprendran amb receptes noves i saboroses.

Els restaurants participants en aquesta edició són Restaurant El Cañar, El Caragol, Edén, Nueve de 9, Taberna Mío Cid, Tío Pepe i Xulo’s.

L’alcalde, Andrés Martínez, ha destacat durant la presentació de les Jornades la importància “d’estar al costat de la restauració local” posant en valor el suport de l’administració local al sector durant la pandèmia “amb ajudes directes, exempcions de taxes com l’ocupació de via pública, promoció i la celebració d’aquest tipus de jornades fora de la temporada alta” ha conclòs.

L’alcalde ha incidit en la importància del visitant de proximitat per a la dinamització de l’oferta gastronòmica local i per això ha convidat a conéixer el receptari local més especial, durant aquests dies, als veïns de la comarca i província.

Directe